Arkitekt

Tag- og Facadegruppens medlemmer er arkitektens foretrukne valg til rådgivning om og udførelse af facadebeklædning, metaltage og æstetik.

Hos Tag- og Facadesektionens medlemmer får du kyndig vejledning, når du skal rådgive bygherren om valg af materialer til tag og facadebeklædning. Valg af materialer er nemlig både et spørgsmål om æstetik og om bygningens funktion. 

Kobber, zink, aluminium, stål og skifer vil altid være sy­nonyme med hodbarhed, kvalitet og god smag i dansk bygningskunst. Det kræver to ting at anvende disse kvalitets­produkter med et godt resultat: Viden og alliance med dygtige faglærte håndværkere, hvis speciale er at få ført arkitektens ideer ud i livet.

Vælg rigtigt – første gang

Valg af materialer til facadebeklædning og tag er lige så vigtigt som resten af bygningen. Det har stor betydning for både funktion og bygningens samlede udseende, og det gælder om at vælge de rigtige materialer – og den rigtige metode - i første omgang. 

Alle medlemmer hos Tag- og Facadesektionen står for høj kvalitet og godt håndværk, så du er i gode hænder, når den rigtige løsning skal findes. Vi leverer topprofessionel rådgivning, unikke løsninger, sikkerhed og kvalitet.

Besøg vores portal

Du er velkommen til at besøge Tag- og Facadeportalen ligesom andre arkitekter, entreprenører og håndværkere, der dagligt søger teknisk og juridisk viden og beskrivelser på tag- og facadearbejde. 

For at få adgang til portalen, skal du kontakte et medlem af Tag- og Facadesektionen. 

Medlemmer af Tag og Facadesektionen 

Gå til Tag- og Facadeportalen