Virksomhedsinterne forløb

For at udvikle og ændre en virksomhed eller en organisation kræver det, at ledelsen tager udgangspunkt i medarbejdernes kompetencer og det, som virksomheden har behov for i fremtiden.

Kun ved at være bevidst om sin egen styrke og forskellighed i forhold til konkurrenterne, kan man som virksomhed for alvor ændre og udvikle sig.

TEKNIQ Arbejdsgiverne tilbyder en bred palette af kurser og rådgivning, som dækker alle de strategiske og organisatoriske udfordringer, som virksomheden står over for i forbindelse med udvikling af kompetencer. Vi løser alle vores opgaver i tæt samarbejde med jer og med udgangspunkt i jeres virksomhed.


Vi har stor erfaring inden for vores arbejdsområde og har et bredt og velfunderet netværk af konsulenter og eksperter, så de helt rette ressourcer kan knyttes til en opgave.

Virksomhedstilpassede kurser

Vi kan tilpasse ethvert af vores kurser til jeres virksomhed, ligesom alle kurser kan skræddersyes og kombineres på tværs. Alt er muligt – brug kursuskataloget som inspiration.

Strategisk planlægning

Vi rådgiver ved sparring omkring virksomhedens mission, vision og værdigrundlag. Vi bistår med strategiske analyser af organisationens interessenter, muligheder og eksistensgrundlag.

Vi sikrer, at de strategiske processer forankres på alle niveauer – og at der etableres fælles forståelse af mål og resultater.

Personlig coaching

Som supplement til lederkurser vælger mange ledere i dag at udvikle sig og sparre i tæt dialog med en personlig coach. Sparringspartneren eller coachen kan have professionel, faglig, ledelsesmæssig, erhvervspsykologisk eller lignende baggrund. Ud fra personlige konsultationer og brug af blandt andet testredskaber
rådgiver vi den enkelte leder.


Senest opdateret 05-08-2020

Kursuskatalog

(iPaper) 


» Se kursuskatalog i PDF-format

Kontakt TEKNIQ

Har du spørgsmål? Kontakt os!

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.