Om vores online kurser, webinarer og lederuddannelser

- kvalifikationer giver øget indtjening!

Kompetenceudvikling er et centralt omdrejningspunkt for branchens udvikling, og er en vigtig investering i at sikre, at virksomheden også i morgen er i stand til at løfte opgaverne på bedst mulig vis, der gør, at konkurrenceevnen holdes intakt.

TEKNIQ Arbejdsgiverne tilbyder derfor et stort udvalg af målrettede praksisorienterede online kurser, webinarer, lederkurser og -uddannelser og forskellige netværk, der alle sigter mod at skabe det størst mulige udbytte for både virksomhed og leder.

Vi tilbyder løbende online kurser og webinarer omhandlende bl.a. juridiske aftaleforhold og overenskomsternes rammer og regler. Derudover finder du også kompetenceudvikling inden for aktuelle emner relevant i forhold til branchen samt hjælp og inspiration til at drive virksomhed. 

Vores online kurser og webinarer er gratis for medlemmer, og du kan nemt deltage fra, hvor det passer dig.

Skal lederskabet udvikles, så er det på TEKNIQ Arbejdsgivernes lederuddannelser, at det skal trænes. Her sættes der fokus på lederrollens mange facetter og de krav der er til en leder i dag. 

Vi håber, at vi også har dét, du søger. Du finder de aktuelle hold i kalenderen her.

Vi vil også gerne anbefale, at du tilmelder dig vores kursusnyhedsbrev (tilmeld dig her), så du automatisk modtager information om de kommende online kurser, webinarer og uddannelser. 

TEKNIQ Arbejdsgiverne går målrettet efter at skabe nye online kurser og webinarer tilpasset de behov, du oplever i det daglige - både på det faglige og personlige plan. Vi opfordrer derfor at man kontakter os, hvis man sidder inde med spørgsmål eller input til vores online kurser, webinarer eller uddannelser via medlemsservice@tekniq.dk. 


Senest opdateret 25-06-2021

Nyhedsbrev

Kontakt TEKNIQ

Har du spørgsmål? Kontakt os!

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.