Job hos TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne repræsenterer en branche, hvor innovation, uddannelse og kvalitetssikring spiller en stor rolle. Det er vores mål at fastholde positionen som landets mest kompetente partner, når det gælder emner, der har med vores medlemmers interesser eller arbejdsområder at gøre.

Derfor bestræber vi os på at ansætte mennesker, der kan matche de krav. Og vi tilbyder gode vilkår til vores medarbejdere - for eksempel selvstændige, udviklende arbejdsopgaver, fleksible arbejdstider og frokostordning.

Vi afholder årlige medarbejdersamtaler, hvor vi fastlægger udviklingsområder og uddannelsesplaner for medarbejderen.

Vores arbejdsområder

I sekretariatet kan medlemmer, medier og myndigheder finde svar og modspil ved spørgsmål i forbindelse med den tekniske installationsbranche samt industri- og smedebranchen. 

Sekretariatet har cirka 60 ansatte i Glostrup og 20 ansatte i Odense. Medarbejderne arbejder med medlemsservice på mange forskellige områder. For eksempel el-, vvs-, industri- og smede-tekniske spørgsmål, medlemsinformation og erhvervspolitik, eller overenskomst-, udviklings- og uddannelsesmæssige forhold.
 

» Ledige stillingerSenest opdateret 06-10-2021

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.