El- og vvs-entreprenørforeningen

Byggeplads

Ejer og driver du en større el- eller vvs-entreprenørvirksomhed, og savner du et kompetent netværk? Så er el- og vvs-entreprenørforeningen noget for dig.

El- og vvs-entreprenørerne er en række privatejede større virksomheder inden for TEKNIQ. De er kendetegnet ved en flad organisation, så ejeren eller lederen er inde over den daglige drift og kan træffe beslutninger meget hurtigt.

Formål

El- og vvs-entreprenørforeningen tilbyder et netværk for ejere og ledere af større el- og vvs-entreprenører.

Fokus

Det vigtigste element i et byggeri er tillid. Når en bygherre, en rådgivende ingeniør eller en arkitekt giver en entreprise, så er det, fordi de ved, at de vil opleve en tæt personlig kontakt, en usædvanlig fleksibilitet og et kvalitetshåndværk.

Installationer er en væsentlig del af en hovedentreprise. Derfor er el- og vvs-entreprenørerne et naturligt valg som hovedentreprenør.

Aktiviteter

El- og vvs-entreprenørforeningen holder 4-5 netværksmøder om året, hvor man får inspiration og indsigt i emner om ledelse og samfundsforhold.

Pris

Kontingent: 7.000 kroner om året.

Kontaktperson

Underdirektør i TEKNIQ Jan Eske Schmidt.


Senest opdateret 08-12-2017

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.