Tag- og facadesektionen

Taglægger

Tag- og facadesektionen er en sammenslutning af specielt uddannede virksomheder under TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Vores speciale er at videreudvikle gode håndværkstraditioner inden for dansk bygningskunst. Det lykkes, fordi vi har evnen til at være professionelle mod- og medspillere mellem bygherrer, arkitekter, rådgivende ingeniører, offentlige institutioner og udvalgte kvalitetsleverandører.

Miljø og ansvar

Tag- og facadesektionen er kendt for at have den rigtige balance mellem kreativitet, fleksibilitet, miljø og ansvar. Og når vi kender de etiske og økonomiske rammer inden for hvert enkelt område, føler vi os rustet til at påtage os ansvaret for nye opgaver inden for tag- og facadedækning.

Knowhow og sikkerhed

Vores eget uddannelsesprogram og samspillet mellem bygherrer, arkitekter, ingeniører og leverandører sikrer os en uvurderlig viden.

Tag- og facadesektionens portal

Tag- og facadesektionen har etableret sin egen portal med teknisk og juridisk viden for medlemmerne. Her findes blandt andet en elektronisk håndbog - ”Inspiration til et ægte materialevalg” - med beskrivelser på tag- og facadearbejde.

Herudover findes adgang til al relevant lovgivning på byggeriets område samt en videnbørs. 

For at få adgang skal du henvende dig til en af sektionens medlemsvirksomheder.

Tag- og facadesektionens hjemmeside

Tag- og facadesektionen har også en hjemmeside, som er åben for alle. Gå til tagogfacade.dk


Senest opdateret 16-04-2021

Se mere

Kalender

Der er pt. ingen arrangementer i kalenderen.

Birger T. Christiansen

Birger T. Christiansen

Teknisk konsulent

btc@tekniq.dk

7742 4244

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.