VE-godkendelse

find-ve-godkendt-installatoer

VE-godkendelsesordningen er den statslige ordning for installatører af små VE-teknologier som fx varmepumper, solceller, solvarme og biomassefyr.

Fra 1. april 2021 vil der være krav om, at installation af varmepumper skal ske med en VE-godkendt virksomhed for at kunne udløse energisparetilskud.

VE-godkendelsesordningen udspringer af EU’s VE-direktiv og skal sikre en høj kvalitet i installationerne – og dermed forbedre effektiviteten af eksempelvis varmepumperne. Kravet om VE-godkendelse gælder uanset hvilke kompetencer, godkendelser og erfaringer, man ellers måtte have.

For at blive VE-godkendt virksomhed skal man: 

Se her, hvad der skal til for at blive VE-godkendt


Se Energistyrelsens film om VE-Godkendelsesordningen

Bliv medlem af TEKNIQ Arbejdsgivernes sektion VE-installatør

Medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne, der arbejder med VE-teknologier, kan have fordel af at være medlem af VE-installatør. VE-installatør er TEKNIQ Arbejdsgivernes sektion for såvel installatører, der er godkendt efter den statslige VE-godkendelsesordning, som for andre installatører, der beskæftiger sig med VE-teknologier. 


Senest opdateret 23-03-2021

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.