carsten essler helmer

Carsten Essler Helmer

Branchekonsulent

6317 3360

ceh@tekniq.dk

VE-installatør

NY VE-installatør logo

VE-installatør er for medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne, der installerer vedvarende energianlæg.

VE-installatør ønsker at samle installatører, der arbejder med vedvarende energi indenfor varmepumper, solceller, solvarme samt biomassekedler – og ovne – også kendt som VE-godkendelsesordningen.

TEKNIQ Arbejdsgiverne støtter op om de virksomheder, der ønsker at blive VE-godkendte via samarbejde med forskellige kursusudbydere.

TEKNIQ Arbejdsgiverne og sektionen VE-installatør arbejder for at fremme kvaliteten i udførte installationer, blandt andet gennem arbejde med myndigheder, udarbejdelse af hjælpeværktøjer (national standard DS1150) mv.  

VE-installatør markedsfører de medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne, som er optaget på Energistyrelsens liste over godkendte VE-virksomheder, og som er medlem af VE-installatør sektionen. Det sker gennem hjemmesiden www.veinstallatoer.dk.

VE-installatør afholder teknologispecifikke kurser efter medlemmernes ønsker og behov.

VE-installatør deltager i arbejdet med at fremme opmærksomheden på vedvarende energi hos myndigheder, producenter og medier. VE-installatør skal være den vigtigste informationskilde i energispørgsmål for kunden.  

For at blive VE-godkendt virksomhed skal man:
  • Have en VE-uddannet person
  • Have tilpasset og godkendt virksomhedens KLS-system af en kontrolinstans
  • Ansøge om optagelse på Energistyrelsens hjemmeside over VE-godkendte virksomheder
TEKNIQ Arbejdsgiverne er behjælpelige med at komme gennem processen lige fra uddannelse til optagelse på Energistyrelsens hjemmeside.

Bliv godkendt VE-installatør

TEKNIQ Arbejdsgiverne har deltaget i Energistyrelsens arbejde med at udvikle reklamefilm for uddannelsen som VE-Installatør - se den her: 


Senest opdateret 25-02-2020

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.