Pressemeddelelser

Læs TEKNIQ Arbejdsgivernes pressemeddelelser.

Du kan også abonnere på TEKNIQ Arbejdsgivernes pressemeddelelser, så de bliver leveret direkte i din indbakke.

Leder du efter pressemeddelelser, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

 • 10 nov 2021

  Krav om coronapas på arbejdspladser er central for smittebekæmpelsen

  TEKNIQ Arbejdsgiverne er godt tilfredse med udsigten til, at regeringen vil gøre det muligt for arbejdsgivere at kræve et gyldigt coronapas, for at deres ansatte må møde på arbejdet.
 • 09 nov 2021

  Kvinder er mest teknologibegejstrede

  Fire ud af fem danskere mener, at teknologi er med til at gøre deres hverdag lettere, og det er kvinderne, som går forrest. Det viser en ny befolkningsundersøgelse fra TEKNIQ Arbejdsgiverne og Ulobby.
 • 09 nov 2021

  Virksomhederne har atter fået smag for støttepulje

  TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder sig over, at de danske virksomheder igen har fået lyst til at søge tilskud via Erhvervspuljen.
 • 05 nov 2021

  Politikere samlede tiltrængt inspiration til vejen mod en grønnere Københavns Kommune

  Onsdag var borgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S) og beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V) på besøg hos installationsvirksomheden Høyrup & Clemmensen. Under mødet, der var arrangeret af TEKNIQ Arbejdsgiverne, blev det understreget, hvor vigtig det er at styrke den grønne omstilling i Københavns Kommune … også efter kommunalvalget.
 • 03 nov 2021

  Kun hver tredje boligejer tager klart afstand fra sort arbejde

  Ifølge en ny befolkningsundersøgelse fra TEKNIQ Arbejdsgiverne og YouGov har mange boligejere en afslappet holdning til håndværkerarbejde uden regning.
 • 02 nov 2021

  Vigtig håndsrækning til grønne erhvervsuddannelser

  TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder sig over dagens aftale om fordelingen af 200 mio. kroner til at binde den grønne omstilling og erhvervsuddannelserne tættere sammen.
 • 02 nov 2021

  Stadig stort behov for at styrke tilskudspulje

  Boligejere har søgt tilskud til cirka 12.000 varmepumpe-projekter i årets sidste runde af Bygningspuljen. Det svarer til tre ud af fire samtlige ansøgninger, oplyser Energistyrelsen. Ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne er der dog stadig et stort behov for flere penge i puljen næste år.
 • 27 okt 2021

  Uddannelser handler om kvalitet frem for geografi

  TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder sig over, at regeringen med dagens præsentation af ”Tættere på II” vil øge fokus på uddannelsessystemet. Der er brug for uddannelser af høj kvalitet til at sikre fremtidens behov for arbejdskraft, men det skal ikke gøres ved ukritisk at sprede uddannelsesinstitutioner ud over hele landet.
 • 26 okt 2021

  Varmepumpe-barriererne forsvinder

  Mentale stopklodser som høj pris og tvivl om ydeevne, har gennem årene bremset husejernes lyst til at investere i varmepumper. Men det ændrer sig hastigt, viser en ny befolkningsundersøgelse.
 • 26 okt 2021

  Virksomheder får hjælpende hånd til den grønne omstilling

  Danske virksomheder står over for stigende krav om at kunne dokumentere deres grønne fodaftryk fra kunder, samarbejdspartnere og myndigheder. Derfor har TEKNIQ Arbejdsgiverne indgået en aftale, der sikrer, at organisationens medlemmer kan minimere det administrative bøvl i den grønne omstilling af samfundet.
 • 18 okt 2021

  Omfattende varmespild i de danske hjem

  Kun hver fjerde boligejer har en fast aftale om løbende at få tjekket sin varmeinstallation. Det viser en ny befolkningsundersøgelse fra TEKNIQ Arbejdsgiverne, der opfordrer til, at man indgår en serviceaftale, som sikrer, at varmeregningen ikke løber løbsk.
 • 15 okt 2021

  En lille trepartsaftale på VEU-området

  Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne bakker man op om dagens trepartsaftale, der forlænger forhøjelsen af VEU-refusion og udskyder trepartsforhandlingerne på voksen- og efteruddannelsesområdet til 2022.
 • 12 okt 2021

  Klimasnak har ikke vækket boligejernes grønne selverkendelse

  Danske boligejere har tilsyneladende forsat et urealistisk indtryk af deres boligs energitilstand, når man sammenligner med de energimærker, der blev uddelt sidste år. Det viser en ny befolkningsundersøgelse. Det til trods for, at der ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne er store gevinster at hente ved at gøre boligen mere grøn.
 • 12 okt 2021

  Der mangler hænder til at løfte den økonomiske vækst

  Ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne peger dagens vismandsrapport på de ømme tæer, der kan koste dyrt for den økonomiske fremgang i Danmark, hvis ikke der sættes bredt, konsekvent og hurtigt ind for at sikre det nødvendige udbud af arbejdskraft.
 • 06 okt 2021

  Grønne totalløsninger fra Løsning blev hædret

  Kjærgaard A/S modtog onsdag Energiprisen fra TEKNIQ Arbejdsgiverne i forbindelse med den energipolitiske åbningsdebat på Christiansborg.
 • 06 okt 2021

  Varmepumpe-lagre støvsuget midt i boom

  I alle dele af forsyningskæden er der i øjeblikket store problemer med at skaffe varmepumper nok til at mætte forbrugernes lyst til grøn opvarmning.
 • 05 okt 2021

  Velkendte, men fornuftige grønne budskaber i åbningstale

  TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder sig over, at den grønne dagsorden som forventet kom til at dominere under statsminister Mette Frederiksens åbningstale, da Folketinget slog dørene op til en ny sæson.
 • 04 okt 2021

  Vi bruger mund til mund-metoden, når der skal vælges håndværker

  Venner og bekendte spiller en hovedrolle, når danskerne skal finde den rette håndværker. Det viser en ny befolkningsundersøgelse, som også understreger, at kvaliteten af arbejdet betyder mere end prisen for boligejerne.
 • 01 okt 2021

  Endelig kan danskerne få et digitalt hjem

  Der er ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne masser af sund digital fornuft i de 46 anbefalinger, regeringens Digitaliseringspartnerskab i dag kunne aflevere til finans- og erhvervsministrene.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.