Metalindustri & smede

hvad-betyder-brexit-for-danske-virksomheder
Brexit

Er din virksomhed klar til Brexit? Få overblik over Brexit-situationen her på siden, hvor vi opdaterer med seneste nyt.

Læs mere
ce mærkning
CE-mærkning

CE-mærkning er fabrikantens eller importørens mærkning af udstyret/ materiellet. Med CE-mærket viser fabrikanten, at gældende regler er overholdt.

Læs mere
digitalisering-automation
Digitalisering og automation

Kom godt i gang med digitalisering og automation. Download gratis inspirationsguide og se hvilke puljer, du kan søge til digital omstilling.

Læs mere
regler-for-maskinsikkerhed
Maskinsikkerhed

I hele maskinens levetid skal den være sikker at bruge. Maskinfabrikanten skal leve-re en sikker maskine med en brugsanvisning som klart og tydeligt fortæller brugeren om hvordan maskinen skal vedligeholdes.

Læs mere
atex-eksplosionsfare
ATEX - eksplosionssikring

Eksplosive atmosfære kan skyldes enten brændbare dampe, gasser og aerosoler eller brændbart støv. Metalstøv kan også skabe en eksplosiv atmosfære.

Læs mere
hackersikring-maskiner-produktionsudstyr
Hackersikring af maskiner og produktionsudstyr

Med digitaliseringen tilføjes endnu en farekilde til risikovurderingen, som maskinbyggere og producenter skal tage med i deres overvejelser, når de fremstiller maskiner og produktionsudstyr – nemlig hackerangreb.

Læs mere
iso-certificering
ISO-certificering

ISO er en betegnelse for en række internationale standarder inden for eksempelvis miljø og kvalitet, som din virksomhed kan beslutte at følge.

Læs mere
Elsikkerhedslov
Få tilskud til din el-intensive virksomhed

Som en el-intensiv virksomhed kan du nu opnå statstilskud til lempelser i PSO-betalingen. Det kan du, fordi én eller flere af din virksomheds produktionsenheder har en hovedaktivitet, der giver støtte til såkaldte el-intensive virksomheder.

Læs mere
mand ved industricomputer
Særligt for industrivirksomheder

Arbejder du med automation og robotteknologi, eller overvejer du at gå i gang, kan du læse meget meget på siderne herunder, ligesom du kan skemaer til forebyggende risikovurdering.

Læs mere
smede virksomhed svejsning
Særligt for smedevirksomheder

Fremstiller du komponenter af stål eller aluminium til byggeriet, kan du blive klogere på kravene her, ligesom du bl.a. kan blive klogere på regler for svejsning og sikkerhed.

Læs mere

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.