Metalindustri & smede

hvad-betyder-brexit-for-danske-virksomheder
Brexit

Er din virksomhed klar til Brexit? Få overblik over Brexit-situationen her på siden, hvor vi opdaterer med seneste nyt.

Læs mere
ce mærkning
CE-mærkning

CE-mærkning er fabrikantens eller importørens mærkning af udstyret/ materiellet. Med CE-mærket viser fabrikanten, at gældende regler er overholdt.

Læs mere
digitalisering-automation
Digitalisering og automation

Kom godt i gang med digitalisering og automation. Download gratis inspirationsguide og se hvilke puljer, du kan søge til digital omstilling.

Læs mere
regler-for-maskinsikkerhed
Maskinsikkerhed

I hele maskinens levetid skal den være sikker at bruge. Maskinfabrikanten skal leve-re en sikker maskine med en brugsanvisning som klart og tydeligt fortæller brugeren om hvordan maskinen skal vedligeholdes.

Læs mere
atex-eksplosionsfare
ATEX - eksplosionssikring

Eksplosive atmosfære kan skyldes enten brændbare dampe, gasser og aerosoler eller brændbart støv. Metalstøv kan også skabe en eksplosiv atmosfære.

Læs mere
hackersikring-maskiner-produktionsudstyr
Hackersikring af maskiner og produktionsudstyr

Med digitaliseringen tilføjes endnu en farekilde til risikovurderingen, som maskinbyggere og producenter skal tage med i deres overvejelser, når de fremstiller maskiner og produktionsudstyr – nemlig hackerangreb.

Læs mere

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.