Uddannelse

Lærlingeuddannelse
Lærlinge

Læs om de forskellige uddannelser og få styr på alt, hvad der handler om lærlinge.

Læs mere
Markedsføring og administration
Efteruddannelse

Efteruddannelse gennemføres primært på erhvervsskolerne og afholdes typisk som dagundervisning inden for normal arbejdstid.

Læs mere
opkvalificering-af-ledige-i-installationsbranchen
Opkvalificering af ufaglærte

TEKNIQ Arbejdsgiverne har være med til at udvikle AMU-kurser målrettet ufaglærte - med målet at uddanne arbejdsmænd til installationsbranchen

Læs mere
Kompetencefonde
Kompetence- og uddannelsesfonde

Læs mere
Videregående uddannelser
Videregående uddannelser

Elinstallatør-, vvs-installatør- og energiteknologuddannelsen er installationsbranchens korte videregående uddannelser af 2 års varighed.

Læs mere
Fagbøger og anden undervisning
Uddannelsesudvalg

Se hvem der repræsenterer TEKNIQ Arbejdsgiverne på erhversskoler og -akademier - og læs om, hvad det indebærer at være med i et uddannelsesudvalg.

Læs mere
Skuemestre og censorer
Skuemestre og censorer

TEKNIQ Arbejdsgiverne stiller skuemestre og censorer til rådighed for erhvervsskolerne ved bedømmelsen af lærlinges uddannelser.

Læs mere
Mand set bagfra
Integrationsgrunduddannelse - IGU

Integrationsgrunduddannelse – IGU – en ny mulighed for at ansætte medarbejdere med flygtningebaggrund

Læs mere
Lærlinge
Erhvervspraktik i installationsbranchen

Installationsbranchen ser erhvervspraktikken som en god mulighed for at markedsføre branchen over for de unge og skabe interesse for at tage en uddannelse som elektriker eller vvs'er.

Læs mere
Studerende
Samarbejde med Folkeskolen

Det er vigtigt at have fokus på de unge allerede i folkeskolen, så folkeskoleeleverne kan danne sig et indtryk af, hvad fremtiden som teknisk faglært har at byde på.

Læs mere
Boss Ladies
Boss Ladies

TEKNIQ Arbejdsgiverne er gået sammen med en række andre organisationer om projektet ”Boss Ladies”, der skal få flere piger til at vælge en erhvervsuddannelse indenfor blandt andet installationsbranchen.

Læs mere
Åben virksomhed

Undervisningsforløb i folkeskolen der inkluderer virksomhedens praksis

Læs mere

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.